Рецепти новорічних салатів на Новий рік

salati_22

Новий рік принесе з собою удачу, правда, як стверджують астрологи, за неї доведеться поборотися. Тільки найзатятіші, наполегливі і сміливі доб’ються успіху.

А щоб задобрити господаря наступаючого року, потрібно подбати про правильну його зустріч, особливо про святковий стіл і закуски. Почнемо з рецептів новорічних салатів на Новий рік .

. . . . .

Найкращий вибір – легкі в приготуванні, але ефектно подані страви.

Обов’язково поставте на стіл якомога більше овочів і зелені, тут вам і знадобиться наша підбірка рецептів салатів на Новий рік.

Дивіться відео-рецепт домашнього майонезу на youtube-каналі Смакота

3383_salat_princ

Рецепти салатів до Нового року: шаровий салат «Принц»

Урізноманітнить ваше новорічне меню та складе гідну конкуренцію іншим новорічним стравам шаровий салат «Принц». На перший погляд простий (адже складається з простих інгредієнтів) салат настільки вдало поєднує в собі інгредієнти та смакові відтінки, що зникає з святкового столу першим. Ви та ваші гості будете приємно здивовані.

. . . .

salat_z_yalovichinoyu_pechericyami_ta_kedrovimi_gorishkami

Рецепти салатів до Нового року: салат з яловичиною, печерицями та кедровими горішками

До новорічного свята такий салат пасуватиме як ніякий інший. Головне гарно його оформити та подати. Можна подати його в оригінальних прозорих склянках чи келихах, а для прикраси використати маслинки або корейську моркву (викласти у вигляді сніжинок).

2663_olive_z_krevetkami

Рецепти салатів до Нового року: олів’є з креветками

Ах цей відомий усім, заїжджений салат олів’є. Але ж до Нового року хочеться чогось нового та незвичайного… Саме тому ми пропонуємо оновлений салат олів’є з креветками. Замінюємо кілька інгредієнтів та заправку і вуаля… виходить смачний, оригінальний, яскравий салат до новорічного столу. А заправлятимемо ми його не звичним майонезом, а смачним та корисним домашнім йогуртом.

. . . . . .

slat_z_kalmariv_z_yaechnimi_mlincyami

Рецепти салатів до Нового року: салат з кальмарами та яєчними млинцями

Смачний та оригінальний салат з яєчними млинцями та кальмарами дуже гарно впишеться в кольорову гаму новорічного столу. Такий салат можна викласти на тарілку та прикрасити краї свіжим огірком.

salat_z_pekunskoyu_kapustoyu_kivetkami_ta_ananasami

Рецепти салатів до Нового року: салат з пекінською капустою, фореллю та ананасами

І на завершення добірки смачний салат з червоною рибою, кальмарами та морепродуктами. Такий салат стане прикрасою новорічного столу, а смакова гама приємно здивує вас та ваших гостей, і обов’язково сподобається символу 2017 року Вогняному Півневі.

РЕЦЕПТИ ДЛЯ МУЛЬТИВАРКИ...

РЕЦЕПТИ ДЛЯ ДУХОВКИ...

РЕЦЕПТИ ДЛЯ ПАРОВАРКИ...

РЕЦЕПТИ ДЛЯ МІКРОХВИЛЬОВКИ...